Back to Lasschool, start nu met je lasopleiding of korte training!
Persoonlijk vrijblijvend advies? Bel 088 – 011 22 00

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

2 + 12 =

VIP lounge ticket

[vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”3704″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Wil jij op 7 maart de eerste officiële wedstrijd op het vernieuwde circuit van Zandvoort vanuit de Red Bull VIP Lounge beleven? Wanneer je je inschrijft via onderstaand contactformulier maak je kans om op 7 maart de eerste officiële wedstrijd op het vernieuwde circuit van Zandvoort te beleven. Wij verloten iedere dag t/m vrijdag 6 maart tickets![/vc_column_text]

Final 4 – Zandvoort Reborn

Het Winter Endurance Kampioenschap bestaat uit drie wedstrijden. Final 4 – Zandvoort Reborn- vormt de finale en deze dag heeft Lasschool.nl de VIP Lounge van Red Bull gehuurd.

Volledig verzorgd

Voorafgaand aan de wedstrijd kunt u een wandeling maken op de starting grid tijdens de grid walk. Tijdens de wedstrijd kunt u op de foto gaan met de originele raceoverall van Max en genieten van de lunch, drankjes en meer aan de Red Bull bar.

Inschrijven

[vc_message color=”info” style=”square”]Lasschool.nl verloot 100 tickets, schrijf je op tijd in!
[/vc_message][vc_column_text]

[contact-form-7 id=”3728″ title=”Inschrijven Final 4 VIP Lounge”]

[/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]