Al 20 jaar de verbindende factor op jouw werkvloer!
Start nu met je lasopleiding, training of certificering.

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

12 + 2 =

Lasopleiding regio Zwolle

[rev_slider alias=”slider-3″ slidertitle=”Slider 3″][/rev_slider]

Lasopleiding volgen in de regio Zwolle

Lasschool.nl zet zich ook in de regio Zwolle in om kennis en vaardigheden van werknemers in de metaalverwerkende sector op peil te brengen en te houden.

Ook wanneer u als beginner wilt beschikken over de basiskennis van een lasproces kunnen wij u hierbij opleiden. Dit is een korte lascursus waarbij u geen lasdiploma maar wel een bewijs van deelname ontvangt.

Iedere lascursist een lascursus op maat. Wij zorgen ervoor dat iedere lasser naar een goed eindresultaat begeleid wordt.

Welke lasopleiding kan ik volgen?
Wij zijn een NIL-erkend opleidingsinstituut in de regio Zwolle en bieden lasopleidingen van niveau 1 tot en met 4. Er wordt onderwezen en praktisch geoefend in de volgende processen:

 • Elektrode lassen (BMBE)
  Bij elektrode lassen wordt een elektrische boog getrokken tussen de elektrode en het werkstuk. Bij dit lasproces wordt er geen gebruik gemaakt van beschermgas omdat dit wordt gevormd uit de bekleding van de elektrode. De elektrode bestaat uit een metalen kerndraad en een bekleding. De kerndraad geleidt de stroom en dient tevens als toevoegmateriaal.
  Bekijk alle elektrode lasopleidingen >>

 

 • MIG lassen
  Bij MIG lassen (Metaal lassen met Inerte Gassen) wordt met de stroombron door de lastoorts een boog getrokken tussen de aangevoerde lasdraad en het werkstuk. De lasboog smelt het basismateriaal dat gelast wordt samen met de lasdraad.

  MIG lassen wordt toegepast voor het verbinden van koper, aluminium of aluminiumlegeringen evenals non-ferro metalen welke met inerte gassen worden gelast. Als gas wordt hiervoor Argon, Helium of mengsels hiervan gebruikt.
  Bekijk alle MIG lasopleidingen >>

 • MAG lassen
  Bij MAG lassen (Metaal lassen met Actieve Gassen) wordt met de stroombron door de lastoorts een boog getrokken tussen de aangevoerde lasdraad en het werkstuk. De lasboog smelt het basismateriaal dat gelast wordt samen met de lasdraad.

  MAG lassen wordt toegepast voor het verbinden van ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten welke met actieve gassen worden gelast. Als gasmengsel wordt Argon, Kooldioxide en Zuurstof gebruikt.
  Bekijk alle MAG lasopleidingen >>

 • TIG lassen
  TIG lassen staat voor Tungsten Inert Gas. Tungsten is de Engelse benaming voor de Nederlandse begrip wolfraam. Met het TIG lasproces kan een mooie, nauwkeurige en schone laskwaliteit worden bereikt. Het TIG lasproces kan worden toegepast in (dunne) plaat of pijp van staal, aluminium en RVS. Er komt een lasboog tot stand tussen een niet verslijtende wolfraam elektrode en het basismateriaal. Het beschermgas is meestal Argon, een inert gas.
  Bekijk alle TIG lasopleidingen >>

 

 • Autogeen lassen
  Autogeen lassen is een lasproces die gebruikmaakt van een zeer hete vlam. Dit lasproces wordt ook wel gassmeltlassen of zuurstof-acetyleenlassen genoemd. Dat komt doordat er gebruikgemaakt wordt van een combinatie van acetyleen met zuivere zuurstof. Tijdens het autogeen lassen wordt er gebruik gemaakt van een speciale brander.
  Bekijk alle Autogeen lasopleidingen >>

 

Vrijblijvend adviesgesprek
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of info@lasschool.nl of bel naar 088 011 22 00.

lasopleidingen lasschool leren lassen

Locatie
De opleidingslocatie ligt op slechts 30 minuten rijden vanaf Zwolle.
Adres gegevens opleidingslocaties in Harderwijk:
Nobelstraat 22, 3846 CG Harderwijk
Westeinde 100, 3844 DR Harderwijk

lasschool-17-jaar-ervaring-lasopleiding
0
+

jaar ervaring

opleidingsmomenten-lasschool-lasopleidingen
0

Opleidingsmomenten: overdag, 's avonds of op zaterdag uw opleiding volgen

lasschool-lasopleidingen-blije-cursisten
0
+

tevreden cursisten

Baangarantie

Wanneer u zich wilt omscholen of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging kunt u in aanmerking komen voor baangarantie.

Financieringsoplossingen

Vraag tijdens uw adviesgesprek ook naar onze aantrekkelijke financieringsoplossingen.


Meer informatie

Volg uw lasopleiding op een locatie naar keuze:
• Nieuwegein
• Harderwijk
• Eindhoven
• Lelystad

Indien uw bedrijf de keuze maakt meerdere werknemers op te leiden dan kunnen wij dit binnen uw bedrijf verzorgen.

Vrijblijvend adviesgesprek  Selecteer de datum en tijd wanneer u teruggebeld wilt worden. Wij contacteren u omstreeks het geselecteerde tijdsstip.
  [datetimepicker]

  Ja, schrijf mij in voor de nieuwsbrief.
  JaNee