Al 20 jaar de verbindende factor op jouw werkvloer!
Start nu met je lasopleiding, training of certificering.

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

3 + 6 =

Lascertificaat

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Lascertificaat

Voor het behalen van uw lascertificaat zit u uitstekend bij Lasschool. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de beste lastechnische opleidingsinstituten van Nederland. Wij leveren een totaal aanbod van lasopleidingen met zeer deskundige begeleiding. Door onze vakkundigheid verkrijgt iedere lascursist een lascursus volledig op maat. Alles met één doel: een goed eindresultaat voor u!
Lasschool is NIL, Nederlands Instituut voor Lastechniek, erkend. Niet voor niets kunnen cursisten bij ons terecht in zowel het binnen- als buitenland. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering waarbij u zich zeer prettig voelt. U kunt terecht bij Lasschool voor de volgende lascursussen:

  • BMBE lassen;
  • Autogeen lassen;
  • MAG lassen;
  • MIG lassen;
  • TIG lassen.

Daarnaast biedt Lasschool specialistische cursussen aan. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Pulserend MIG lassen of Pulserend MAG lassen. Wilt u meer informatie over welke specialistische cursussen wij aanbieden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Lasconsultancy

Naast het behalen van één van de bovenstaande lascursussen kunt u ook voor consultancy bij ons terecht. Wij denken graag met u hardop mee bij lastechnische beslissingen. Lasschool biedt steun op het gebied van projectmanagement- en begeleiding. Hierbij staan wij bekend om onze zorgvuldigheid en klantgerichtheid. U kunt ons daarom zowel inschakelen voor kleine- als grote projecten.

Uw diploma behalen

Wilt u dat meerdere werknemers gemakkelijk en direct het lascertificaat behalen? Neem dan contact op met Lasschool. Wij kunnen dit verzorgen op een cursuslocatie of in-company. Bij ons verkrijgt u uw certificaat volgens de EN-9606 serie. Dit wil zeggen dat het wordt afgenomen onder toezicht van een onafhankelijke, geaccrediteerde instelling. In geval van slagen wordt u vervolgens automatisch in onze databank opgenomen. Hierin bewaken wij de geldigheidsduur en geldigheidsgebieden. Lasschool: dé specialist in het verzorgen van uw lasopleiding![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]