Al 20 jaar de verbindende factor op jouw werkvloer!
Start nu met je lasopleiding, training of certificering.

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

10 + 14 =

Coöperatie Lasschool.nl Nederland U.A.

Lasinstituut Utrecht

TIG – MIG – MAG – Autogeen -BMBE Elektrode lassen

Word lasser

De Lasschool is hét NIL erkend lasinstituut

Sinds 2003 zijn wij voor regio Utrecht de kennispartner op het gebied van lastechnisch onderwijs. Wij geven NIL erkende handvaardigheidsopleidingen, maar ook kaderopleidingen zoals visueel lasinspecteur.

Ben je een beginner en wil je leren lassen, jezelf omscholen of juist verder doorgroeien als lasser? Je bent aan het juiste adres!

Les op het moment dat het jou uitkomt

Wij begrijpen dat je een lasopleiding wilt volgen wanneer jij er tijd voor hebt. Is het juist heel druk op het werk of privé, volg je lasopleiding dan in de avond of op zaterdag.

Is er juist ruimte in de planning en wil je je opleiding snel afronden? Kom dan overdag, op een door-de-weekse dag, je opleiding volgen.

lasinstituut utrecht
lasinstituut utrecht lasser

Meld je nu aan voor jouw lasopleiding

Start nu bij onze locatie in Nieuwegein.

Twijfel je over het lasproces dat je wilt volgen? Of kun je al lassen maar weet je niet op welk niveau je kunt beginnen? Meld je dan aan voor de introductie les. Je kunt meerdere lasprocessen proberen en overleggen met de docent om te bepalen welk lasproces het beste bij jouw wensen aansluit. Ook kun je deelnemen aan de introductie om een niveau bepaling af te nemen.

Naast NIL erkend lasinstiuut is Lasschool ook DNV geaccrediteerd certificeringspartner. Wil jij meer informatie over het verlengen of nieuw behalen van een certificering? Mail dan naar certificeren@lasschool.nl 

Ben jij al lasser en wil je verder doorgroeien of wil je een medewerker verder opleiden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen een een vrijblijvend persoonlijk trainingsplan samenstellen toegespits op jouw doelen. Dit kan een niveau 3 of 4 lasopleiding zijn of een kaderopleiding zoals visueel lasinspecteur, IWP Meesterlasser of IWS lasspecialist. Tot snel!

lasopleiding op maat
TIG lassen

Lasinstituut Utrecht voor TIG lassen staal, RVS of aluminium. NIL niveau 1 t/m 4.

mig-lassen-lasopleidingen-lasschool
mig lassen

Lasinstituut Utrecht MIG lassen aluminium. NIL niveau 1 t/m 4.

mag lassen

Lasinstituut Utrecht MAG lassen staal. NIL niveau 1 t/m 4.

elektrode lassen lasschool lasopleiding
elektrode lassen (BMBE)

Lasinstituut Utrecht Elektrode lassen staal of RVS. NIL niveau 1 t/m 4.

autogeen lassen leren lasopleiding
autogeen lassen

Lasinstituut Utrecht Autogeen lassen NIL niveau 1 t/m 4.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Selecteer hoe je contact wilt:

Wil je in het vervolg op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de lastechniek?

13 + 5 =