Al 20 jaar de verbindende factor op jouw werkvloer!
Start nu met je lasopleiding, training of certificering.

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

6 + 7 =

Coöperatie Lasschool.nl Nederland U.A.

Lascursus
Ook in de avond en het weekend

TIG – MIG – MAG – Autogeen – BMBE Elektrode lassen

Word lasser

Het opleidingsmoment dat jou uitkomt

Bij de Lasschool kunt u een lascursus volgen op ieder gewenst niveau. Wij bieden een goede mix tussen de praktijk van het lassen en theorie. Daarnaast besteden we veel aandacht aan wat u nodig heeft voor het behalen van het door de NIL erkende diploma. Met trots kunnen we dan ook mededelen dat we een slagingspercentage van wel 98% hebben!

De avond lasopleidingen starten elk jaar zowel in februari als in september. U kunt ’s middags, ’s avonds alsmede op zaterdagochtend een cursus tot lasser volgen.

 

Onze dagopleidingen

U kunt bij ons een lascursus volgen wanneer u maar wilt. Dat wordt in overleg met elkaar bepaald.

 

Lasopleiding voor iedereen

Welk niveau lasopleiding u ook nodig heeft, Lasschool biedt het. Van niveau 1 tot en met 4. U kunt bij ons opleidingen volgen in de volgende technieken:

Lasschool is een NIL-erkend opleidingsinstituut. U ontvangt dus altijd een erkend diploma.

 

Lascursus op maat

Heeft u specifieke wensen? Lasschool biedt naast de reguliere lasopleidingen ook lascursussen op maat. In overleg wordt bepaald wat u nodig heeft en zo stellen we samen de cursus samen. Onze instructeurs zijn echte experts en kunnen u daarbij uitstekend adviseren.

 

Opleiding op locatie

Wilt u als bedrijf meerdere werknemers gelijktijdig een lascursus laten volgen? Ook dat kan! Dan komen wij gewoon naar u toe om uw mensen te trainen.

 

Lascertificaten

Het is tegenwoordig veelal nodig dat u in het kader van aansprakelijkheid gecertificeerde lassers nodig heeft. Daarom kunt u bij Lasschool de benodigde Lasserskwalificaties (LK) halen. Wij kunnen u ook helpen aan de benodigde Lasmethodekwalificering (LMK).

Via aanmelden lasopleiding kunt u zich direct inschrijven voor een van onze lasopleidingen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwegein

Pascalbaan 1
3439 MP Nieuwegein

Harderwijk

Westeinde 100
3844 DR Harderwijk

Eindhoven

Ekkersrijt 1416
5692 AK Eindhoven

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Selecteer hoe je contact wilt:

Wil je in het vervolg op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de lastechniek?

11 + 1 =