Al 20 jaar de verbindende factor op jouw werkvloer!
Start nu met je lasopleiding, training of certificering.

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

14 + 3 =

Coöperatie Lasschool.nl Nederland U.A.

Lascursus kosten

TIG – MIG – MAG – Autogeen – BMBE Elektrode lassen

Word lasser

Lascursus kosten

Iedere lascursus heeft zijn eigen kostenplaatje. De kosten zijn afhankelijk van het lasproces en het materiaal. Daarnaast hangt het er ook vanaf wat je wilt bereiken met het volgen van de lascursus. Wil je een diploma behalen of praktijkgericht je vaardigheden (verder) ontwikkelen. Wanneer je voor een lascursus met diploma kiest dan komen de kosten van de lesboeken en het NIL examen erbij. Wanneer je kiest voor een lastraining op maat komen deze kosten er natuurlijk niet bij. 

Je kunt je lascursus volgen in verschillende lasprocessen. TIG lassen, MIG lassen, MAG lassen, elektrode lassen (BMBE) of autogeen lassen.
Wanneer je kiest voor een diploma kan deze per proces behaald worden van niveau 1 t/m 4. 

De lascursus kan op een door-de-weekse dag, in de avond of op zaterdag gevolgd worden. Hier zit geen prijsverschil in, je moet je cursus wel kunnen volgen wanneer het jou uitkomt!

lascursus kosten

Welke lascursus?

Wanneer je de kosten van de cursus wilt weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Waarom staan er geen kosten vermeld? Dat komt doordat onze mogelijkheden eindeloos zijn. We willen wel dat jij de lascursus volgt die het beste bij jouw wensen en leerdoelen aansluit. Onze opleidingsmogelijkheden zijn breed, van een 2-daagse training tot een persoonlijk opleidingsplan (POP) met meerdere lasdiploma’s.

Nieuwegein

Pascalbaan 1
3439 MP Nieuwegein

Harderwijk

Westeinde 100
3844 DR Harderwijk

Eindhoven

Ekkersrijt 1416
5692 AK Eindhoven

Opleiding op locatie

Les in je eigen werkplaats op je eigen lasapparaten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Selecteer hoe je contact wilt:

Wil je in het vervolg op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de lastechniek?

8 + 8 =