Al 20 jaar de verbindende factor op jouw werkvloer!
Start nu met je lasopleiding, training of certificering.

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

8 + 4 =

sep 24, 2020 | Lasschool

Opleiding Visueel Lasinspecteur Level 2 – VTW2

In de las technische branche worden steeds meer eisen gesteld aan het verrichte laswerk en het daarbij behorende visueel onderzoek. Na het volgen van de opleiding Visueel Lasinspecteur level 2 kunt u d.m.v. een juiste visuele controle de meest voorkomende lasonvolkomenheden in een vroeg stadium voorkomen.

Doel van de opleiding

Het doel van de opleiding is het vergroten van de kennis over alle aspecten van visuele inspectie van gelaste delen. Door zowel theoretische als praktijkinformatie zijn deelnemers na de opleiding in staat om visuele inspectie uit te voeren en te beoordelen volgens vastgestelde en erkende procedures.

Doelgroep

De opleiding Visueel Lasinspecteur level 2 is bedoeld voor QA/QC medewerkers, lascoördinatoren en inspecteurs die de visuele inspectie uitvoeren op het laswerk.
Een deelnemer gecertificeerd op level 1 heeft de bekwaamheid bewezen om visuele inspectie uit te voeren volgens schriftelijke instructies en onder leiding van personeel opgeleid op Visueel Lasinspecteur level 2.

Meer informatie over de opleiding VTw2