Al 20 jaar de verbindende factor op jouw werkvloer!
Start nu met je lasopleiding, training of certificering.

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

3 + 12 =

aug 5, 2020 | Lasschool

Lasmachine cadeau bij lasopleiding

[rev_slider alias=”slider-2″ slidertitle=”Slider 2″][/rev_slider]

Stahlwerk ARC 200 MD IGBT – DC MMA / E-HAND

Bij uw inschrijving voor een lasopleiding ontvangt u de Stahlwerk lasmachine ARC 200 MD IGBT – DC MMA cadeau.

Actie is geldig t/m 31 augustus 2020.

Iedereen die zich voor 31 augustus inschrijft voor een NIL opleiding ontvangt een gratis lasmachine. Lasschool.nl is uw kennispartner. 
Lasprocessen:

Wij leiden op in bovenstaande processen van NIL niveau 1 t/m 4. 

Functies en componenten lasmachine

  • MMA / elektrode-lassen – een universeel lasproces. Door een boog smelt de elektrode en vormt de las. Geen beschermgas nodig en dus overal flexibel inzetbaar.
  • IGBT-technologie – de nieuwste transistortechnologie maakt het hoogste vermogen en een inschakelduur van 30% op vol vermogen mogelijk. Geen transformator, geen MOSFET, moderne IGBT.
  • Lichtgewicht en compact ontwerp – Met een gewicht van slechts 3,2 kg en afmetingen van 245 x 100 x 160 mm is het apparaat ideaal voor laswerkzaamheden overal. Innovatieve IGBT-transistors besparen ruimte en gewicht in vergelijking met de oude MOSFET-technologie. Geen zware lasten!
  • Hoogste efficiëntie en prestaties – Eenfasestroom (230 V) levert het apparaat en maakt een uitgangsvermogen van echt 200 ampère mogelijk.


Alle NIL lasopleidingen


Informatie lasmachine