Back to Lasschool, start nu met je lasopleiding of korte training!
Persoonlijk vrijblijvend advies? Bel 088 – 011 22 00

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

9 + 14 =

aug 5, 2020 | Lasschool

Lasmachine cadeau bij lasopleiding

[rev_slider alias=”slider-2″ slidertitle=”Slider 2″][/rev_slider]

Stahlwerk ARC 200 MD IGBT – DC MMA / E-HAND

Bij uw inschrijving voor een lasopleiding ontvangt u de Stahlwerk lasmachine ARC 200 MD IGBT – DC MMA cadeau.

Actie is geldig t/m 31 augustus 2020.

Iedereen die zich voor 31 augustus inschrijft voor een NIL opleiding ontvangt een gratis lasmachine. Lasschool.nl is uw kennispartner. 
Lasprocessen:

Wij leiden op in bovenstaande processen van NIL niveau 1 t/m 4. 

Functies en componenten lasmachine

  • MMA / elektrode-lassen – een universeel lasproces. Door een boog smelt de elektrode en vormt de las. Geen beschermgas nodig en dus overal flexibel inzetbaar.
  • IGBT-technologie – de nieuwste transistortechnologie maakt het hoogste vermogen en een inschakelduur van 30% op vol vermogen mogelijk. Geen transformator, geen MOSFET, moderne IGBT.
  • Lichtgewicht en compact ontwerp – Met een gewicht van slechts 3,2 kg en afmetingen van 245 x 100 x 160 mm is het apparaat ideaal voor laswerkzaamheden overal. Innovatieve IGBT-transistors besparen ruimte en gewicht in vergelijking met de oude MOSFET-technologie. Geen zware lasten!
  • Hoogste efficiëntie en prestaties – Eenfasestroom (230 V) levert het apparaat en maakt een uitgangsvermogen van echt 200 ampère mogelijk.


Alle NIL lasopleidingen


Informatie lasmachine