Back to Lasschool, start nu met je lasopleiding of korte training!
Persoonlijk vrijblijvend advies? Bel 088 – 011 22 00

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

mrt 2, 2020 | Lasschool

Final 4 VIP Lounge ticket

Beleef de eerste officiële wedstrijd op het vernieuwde circuit van Zandvoort!

Wil jij op 7 maart de eerste officiële wedstrijd op het vernieuwde circuit van Zandvoort vanuit de Red Bull VIP Lounge beleven? Wanneer je je inschrijft maak je kans om op 7 maart de eerste officiële wedstrijd op het vernieuwde circuit van Zandvoort te beleven. Wij verloten iedere dag t/m vrijdag 6 maart tickets!

Final 4 – Zandvoort Reborn
Het Winter Endurance Kampioenschap bestaat uit drie wedstrijden. Final 4 – Zandvoort Reborn- vormt de finale en deze dag heeft Lasschool.nl de VIP Lounge van Red Bull gehuurd.

Volledig verzorgd
Voorafgaand aan de wedstrijd kunt u een wandeling maken op de starting grid tijdens de grid walk. Tijdens de wedstrijd kunt u op de foto gaan met de originele raceoverall van Max en genieten van de lunch, drankjes en meer aan de Red Bull bar.

Inschrijven voor de loting van de Final 4