Back to Lasschool, start nu met je lasopleiding of korte training!
Persoonlijk vrijblijvend advies? Bel 088 – 011 22 00

Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

8 + 6 =

nov 27, 2017 | Lasschool

Eerste Lasschool.nl Ladies Night!

Wat een geweldige avond is het geweest!Wij hebben geweldige deelnemers mogen ontvangen op de eerste Lasschool.nl B.V. Ladies Night. Het mag duidelijk zijn dat er nog vele gaan volgen na dit enorme succes!
Namens het Lasschool.nl team, Bedankt dames voor jullie geweldige en actieve deelname aan dit event!
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”19″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]