Mail ons

Wil je weten welke opleiding bij jou of je bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Coöperatie Lasschool.nl Nederland U.A.

Full-service lastechnisch onderwijs
Alles geregeld en volledig ontzorgd!

TIG lassen – MIG lassen – MAG lassen – Elektrode lassen – Autogeen lassen

Lasopleidingen en lastrainingen

Waarom full-service onderwijs?

U investeert in uzelf of in uw medewerkers, wij begrijpen dan als geen ander dat u geen verassingen wilt! Daarom hanteren wij één prijs van start tot diploma, dat is de service van Lasschool.nl.

Wanneer u kiest voor Lasschool.nl, kiest u automatisch voor ons full-service concept. Dit service concept staat garant voor geen verassingen achteraf.

Wij begeleiden u of uw werknemer voor één vast tarief van start tot diploma. Dit betekend inclusief extra lessen wanneer u nog niet klaar bent voor het examen. Volledige begeleiding voor het beste resultaat.

Wij melden u pas aan voor het examen wanneer uw docent aangeeft dat u hier klaar voor bent.

Waarom medewerkers opleiden?

Dat is een veelgestelde vraag. Voor kennisorganisaties is het aanbieden van opleidingen vaak een no-brainer, maar sommige organisaties zien het opleiden of trainen van personeel als een kostenpost. Dat laatste is natuurlijk waar; scholing van personeel kost nu eenmaal geld.

U kunt het echter ook zien als een investering waarmee u op andere vlakken juist kosten be- spaart. U investeert immers in de kennis van het personeel en daarmee dus in de groei en ont- wikkeling van het bedrijf.

Kortom, het trainen en ontwikkelen van medewerkers heeft vele voordelen:

1. Scholing bevordert de groei van de organisatie
2. Hogere kwaliteit en een betere concurrentiepositie
3. Medewerkers zijn gemotiveerder en loyaler
4. Door scholing een aantrekkelijke (toekomstige) werkgever

Wat houdt full-service in?

INCLUSIEF ONLINE LEEROMGEVING

Online leren, quiz & proefexamens! Ons eigen ontwikkelde online omgeving helpt u interactief het gewenste resultaat te behalen!

INCLUSIEF VOOROPLEIDING VISUEEL LASINSPECTEUR VTW-2

Deze vaardigheid leert u niet standaard bij het volgen van een NIL lasopleiding, maar wij vinden deze kunde wel een vereiste voor iedere lasser.

INCLUSIEF ONLINE GROEPSLESSEN

Naast het online leren kunt u ook aanschuiven tijdens onze online theorie lessen.

INCLUSIEF EXTRA OP MAAT ’KLASSIKALE’ LESSEN

Heeft u extra vragen rondom de theorie? Dan kunt u specifiek voor uw vragen persoonlijke ondersteuning krijgen van de docent in de klas bij de opleidingslocatie. Uiteraard op 1,5m afstand!

INCLUSIEF EXTRA LESSEN

Extra tijd nodig? Geen zorgen! Wij nodigen u uit voor gratis extra lessen zo bent u altijd voorbereid!

INCLUSIEF DINER OF LUNCH

De hele dag aan het werk? Wij zorgen voor een goede lunch of warm avondeten!

INCLUSIEF HEREXAMEN

Bij een aanwezigheid van 95% zorgen wij voor uw herexamen! Zo heeft u nooit examenstress en zorgen we samen voor het diploma!

Vrijblijvend adviesgesprek

Selecteer hoe je contact wilt:

Wil je in het vervolg op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de lastechniek?